LA DS vs CLASH-REUNIE

Je zou het niet denken, maar we houden bij Baretta niet alleen van mooie denims. We gaan zo nu en dan een goed feestje natuurlijk ook niet uit de weg. Sterker nog, als het even kan, doen we ons best de organisatie van dienst te zijn door in de coolste jeansshop van Den Haag ook maar meteen de kaarten voor de beste feestjes te verkopen. Wel zo handig.

Op zaterdag 7 mei komt er weer zo’n niet te missen feestje aan. Dan vind in Club Le Paris de La DS vs CLASH-reunie plaats. Twee legendarische avonden die in het verleden in het Haagse plaats hebben gevonden, en die het verdienen nog eens terug te keren. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Club La DS haar deuren opende, en da;s voor veel mensen een reden nog eenmaal een eerbetoon aan deze pure houseclub te brengen. Huis-DJ Ramon zal de allergrootste hits van toen weer aan elkaar draaien. Nu al kippenvel.

In zaal 2 zal een ander geweldig Haags feestje nog één keer flink oplaaien. De CLASH-reunie is een feit! Jarenlang was dit met stip de coolste clubnight van Den Haag en omstreken. Hier draaide Fedde le Grand voor de eerste keer zijn eerste edit van ‘Put Your Hands Up For Detroit’, hier begon Billy the Klit met mixen van rock, hiphop en house en liet William Shagspeare zien wat eclectic was. Ook Jamie Westland, Lobstar Phonk en BigBooming Bart hebben hun sporen verdiend tijdens CLASH, dus je weet waar je zaterdag 7 mei moet zijn.

Je kaarten voor dit topfeestje scoor je natuurlijk in de voorverkoop bij Baretta. We zijn de hele week open, en het verschaft je meteen een legitieme reden om even een nieuw kek setje aan te schaffen voor dit op-en-top Haagse feestje uit de tijd dat de hofstad nog bruisend was. Wij zijn in ieder geval van de partij, dus dat kan nog weleens kicke worden.

Advertenties