NEW ARRIVALS!!

Goed nieuws voor, nou ja, bijna iedereen eigenlijk! In veel gevallen is het vakantiegeld gestort, als we nu.nl mogen geloven gaat komende week de zomer écht beginnen en de hele winkel ligt boordevol nieuwe collectie. Echt, de new arrivals zijn ons de afgelopen twee weken om de oren gevlogen, en ligt nu keurig netjes opgevouwen te wachten op een nieuwe baas.

Hele vette jeans van Diesel (met wederom een watertandend mooie Krooley uit de speciale en limited DNA-collectie!), goeie tees van Kultivate waar je al eerder meer over kon lezen op dit blog, shirts van G-Star, een moddervette chino van Levi’s Red Tab, sneakers van Creative Recreation en ga zo maar door. Zonder overdrijven: het houdt niet op! We nodigen je dus van harte uit om komend weekend als een heuse rockster je vakantiegeld er doorheen te jagen. Wij assisteren je daarbij met alle vormen van genoegen.

Nog even een mededeling van huishoudelijke aard: de nieuwe jeanscollectie van G-Star bevat wederom jeans in lengte 38, dus iedereen met een tikkeltje langere benen dan de rest kan ook weer stylish verantwoord door het leven in een nieuwe jeans van Baretta. Je kunt de broeken ook telefonisch reserveren. Zo zijn wij.

Advertenties