IN HET WATER VALLEN

Er had hier een waanzinnige post moeten staan van een denderend denimevent bij Baretta. Een biertje, hapje en een hoop geleuter over jeans. Met onder andere de vertegenwoordigers van Nudie Jeans, PRPS, G-Star Raw, Diesel, Elvine, Kultivate, Lee en nog veel meer vrienden van Baretta. Had moeten staan, ja. Want de weergoden bepaalden helaas anders.

In plaats van de hele dag bezig zijn het voorbereiden van de toch al beruchte Baretta Borrel, liepen we de hele donderdag met emmertjes, dweilen en dekzeilen de boel te beschermen tegen de nogal aanhoudende regen. Toen om een uur of 17.00 tot overmaat van ramp ook de stroom er nog eens de brui aan gaf, was dat letterlijk de druppel die Baretta deed overlopen. We moesten de borrel cancelen. Met pijn in het blauwe hart, dat dan weer wel.

Vanochtend stonden we overigens al wel weer gewoon met frisse moed de orde te herstellen, en vandaag zijn we verkooptechnisch in full effect. Zonder de naweeen van een borrel in hoofd en benen. En zo zie je maar weer, elk nadeel.. Anyway, we zijn snel weer terug met een ander en nieuw event. We zitten er hard over te denken om deze rond 19 december te plannen. We verwachten dan een stralend zonnetje en temperaturen oplopend tot 27 graden. Lekker!

Advertenties