INKOOPSEIZOEN

Het is even iets rustiger met vette posts op ons blog, maar dat heeft alles te maken met het ontzettend drukke inkoopseizoen. Naast de drukte in de winkel, zijn we namelijk volop bezig met het inkopen van alleen de allerdikste collecties voor het voorjaar en de zomer van 2012. Natuurlijk de collecties van G-Star, Diesel en hele vette jeans van Nudie, maar er komen ook spectaculaire nieuwe labels bij.

Vanaf komend seizoen vindt je bij Baretta bijvoorbeeld ook mooie denimhemden van Lee, shirts van Levi’s en zijn de tees van Pimpalicious Living weer terug bij Baretta. Cool! Maar er is nog meer nieuws! Vanaf januari vind je in de coolste denimstore van Den Haag ook PRPS Goods & Co! En daar zijn we best een beetje trots op. De iets beter toegankelijke lijn van het uber-vette PRPS brengt echt waanzinnige wassingen voor relatief hele goede prijzen. Ga maar vast sparen, want PRPS Goods & Co wordt de shit.

Ook nieuw voor volgend jaar zomer zijn de espadrilles van TOMS. Dit jonge Amerikaanse label heeft een briljante filosofie: voor elk paar verkochte schoenen, wordt er een paar weggegeven aan kinderen in de derde wereld. Dus shoppen voor het goede doel. Hoe mooi kan het leven zijn? Natuurlijk komen er nog veel meer mooie dingen aan, ook op korte termijn, maar daarover gaan we je later informeren. Om écht volledig up-to-date te blijven volg je ons natuurlijk op Twitter en Facebook. Daar vind je ook exclusieve previews van alle nieuwe collecties.

Advertenties