ARE YOU HAPPY (SOCKS)?

Inmiddels weet zo’n beetje elke trouwe klant van Baretta dat wij de ongekroonde Happy Socks-koning van Nederland zijn. Onvoorstelbaar veel gekleurde paren zijn om de voeten van vooraanstaand denimfreaks verdwenen, en nog steeds doen wij er alles aan om de boze, donkere grote mensenwereld een klein beetje vrolijker te maken.

Het is de vrienden van Happy Socks zelf ook niet onopgemerkt gebleven hoe we de sokken staan te promoten, en dus hebben we samen een leuke en ludieke actie bedacht. Waar alleen jij natuurlijk weer als grote winnaar uit kan komen. Logisch. De hele maand september heb jij de kans om je meest coole Happy Socks-ervaring met ons te delen. Upload een foto waarop jij je Happy Socks rockt tijdens een spannend, emotioneel, vreemd of spraakmakend moment (of een gekke locatie, you do the math!) en laat de wereld zien hoe happy jij bent.

De foto’s worden bestudeerd door een deskundige jury (dat zijn wij) en aan het eind van de maand maken wij bekend welke zielsgelukkige winnaar maar liefst 31 paar Happy Socks ontvangt. Elke dag van de maand schone sokken. Zulks een weelde! We verklappen je alvast dat de jury omkoopbaar is, en dat foto’s van je vriendin met louter een setje Happy Socks aan nu al hoog scoren. Let the games begin!

Advertenties