LA DS REUNIE

Zoals je weet houden we wel van een feestje. Maar stiekem worden ook wij zo nu en dan een dagje ouder, en zijn we genoodzaakt alleen de juweeltjes eruit te pikken. Een avondje Danzig, of wellicht een biertje bij onze vrienden van Cafe Ancee. Of een leuk feestje in Hoek van Holland, bij Strandclub Danz. Slaan we eigenlijk ook nooit af. Bier drinken tijdens events, openingen en presentaties. Daar komen we wel voor naar Amsterdam. Maar verder doen we het dus rustig aan.

Behalve op zaterdag 10 december. Want dan is het weer de hoogste tijd voor de legendarische La DS-reunie. La DS is de meest vernieuwende, extreem coole en tot de verbeelding sprekende club die Den Haag ooit heeft gekend. In een ver, ver verleden. Velen van onze huidige klanten zullen de La DS nooit bezocht hebben, maar hier werd geschiedenis geschreven. In een échte underground club maakte het Haagse publiek kennis met de muziek van Carl Cox, Inner City en Cameo. Gedraaid door uberheld en ongeevenaard super-DJ Ramon. En zaterdag staat Ramon er wéér. In Club Le Paris. Met de platen van toen.

Natuurlijk scoor je de kaarten voor dit niet te missen feest in de voorverkoop bij Baretta. Dat scheelt je alvast 5 euro met de deurprijs. En daar hoef je echt geen oude man voor te zijn. Elke jongere die van echte house zin krijgt om te dansen, is het aan zichzelf verplicht hierbij te zijn. Dit is house met een hoofdletter H. Tot zaterdagde 10e!

Advertenties