BARETTA SALE & SERIOUS RESTOCK

We wilden hier heel graag een mooi stukje schrijven over de nieuwe Diesel Krooley 0886P DNA, die vorige week is binnengekomen bij Baretta. Wederom een juweeltje uit de toch al zeer smakelijke Diesel jeanscollectie. Maar nog voor dat we uberhaupt de tijd vinden om een paar mooie foto’s te schieten, is de broek al helemaal uitverkocht. Zo gaat dat, bij Baretta. We hebben nauwelijks de tijd om je te waarschuwen.

Dus wijzen we je er graag nog even op dat we ons zonder enige gene in de sale hebben gestort. Of beter: SALE. Met fucking hoofdletters. Met een rol afprijzingskaartjes en een dikke zwarte stift zijn we volledig los gegaan op de resterende collecties van bijvoorbeeld G-Star Raw en Selected. ZOnder kinderachtig te zijn. Dus mocht je ooit het gevoel willen hebben dat je je slag kunt slaan: waar blijf je nou?!

Naast de sale hebben we trouwens ook nog volop nieuwe handel in store. Prachtige nieuwe denims van Diesel en Nudie Jeans, nieuwe kleuren caps van het inmiddels wereldberoemde DEUS en we hebben nog één allerlaatste keer een berg ELVINE jassen voor je besteld. In het kader van onze ‘Serious Restock’. De allerlaatste 50 stuks op deze planeet. Zodat je echt niet naast een jas hoéft te grijpen, als je je deze week maar even richting de mooiste jeanswinkel in de Haagse binnenstad begeeft. Simpel as that. Als jij nog op zoek bent naar een ELVINE Herminator, Maximilian, Clark, Gabbe, Mountain Parka, Geoffry of Lee, laat het ons dat weten. Bellen op 070 3464143 en mailen op baretta@denimrevolution.nl.

Advertenties