TOMS SHOES BIJ BARETTA

De verschrikkelijke winter die nooit is gekomen, kan wat ons betreft plaats gaan maken voor een heerlijk lang, warm en gezellig voorjaar. De winterjassen zijn zo goed als op (voor de koopjesjagers: we hebben vanaf deze week de laatste maatjes van ELVINE afgeprijsd, dus sla je slag!) en de voorjaarscollectie komt zoals gezegd in gestaag tempo binnen. Absoluut hoogtepunt van komend seizoen moeten de espadrilles worden van TOMS. Zonder enige twijfel.

De maatschappelijk verantwoorde espadrilles van TOMS-oprichter Blake Mycoskie zijn niet alleen verrassend comfortabel, cool, mooi én uberhip. Je zorgt er namelijk voor dat een child in need  wordt geholpen. Voor elk paar schoenen dat wordt verkocht in de grote boze Westerse wereld, krijgt een kind in een arm land een paartje uit handen van TOMS. Kortom: alleen maar winnaars.

Baretta krijgt vanaf 15 februari exclusief voor Den Haag een uitgebreide selectie TOMS binnen. Je weet dus waar je moet zijn voor de schoenen, maar zorg dat je de eerste bent. Want dit gaat heel, heel groot worden. Beloofd! Check hieronder alvast wat stijlen die we straks gaan verkopen, dan kun je je alvast voorbereiden.


Advertenties