TOMS: ONE DAY WITHOUT SHOES

Het kan de ware Baretta-fan (en yes, dat zijn er elke dag weer meer!) niet zijn ontgaan: het uit Amerika overgewaaide schoenenlabel TOMS is een regelrechte hit in onze shop. Uit het hele land komen hipsters naar Baretta om maar als één van de eerste verzekerd te zijn van zo’n paar musthaves voor het voorjaar van 2012. Te gek natuurlijk, maar door de enorme aantrekkingskracht van de schoentjes, zou je bijna vergeten waar TOMS eigenlijk om draait.

Om de gedachte achter TOMS kracht bij te zetten, organiseert het label ieder jaar het grootschalige event ‘One Day Without Shoes’. In zes grote wereldsteden tonen celebs, hipsters en belangstellenden zich solidair met de armste kindjes op aarde, die simpelweg geen schoenen hebben. Heel Hollywood trekt op deze dag massaal de Louboutins uit, schopt de Yeezi’s in een hoek en hangen de Manolo’s aan de wilgen. ‘One Day Without Shoes’ laat zien hoe belangrijk schoeisel is voor een kind. Qua hygiene, maar ook wat betreft de kansen in het leven. Want met schoenen mag je wél op school komen. En een opleiding is vaak de enige kans op een beter leven.

Op dinsdag 10 april is de eerste ‘One Day Without Shoes’ waar Nederland actief aan deel gaat nemen. Met een grootschalig event in Amsterdam zal stil worden gestaan bij de kids die minder hebben geboft dan wij. Een mooi initiatief, waar wij als mateloos populair TOMS-dealer natuurlijk acte de presence gaan geven. Ben jij er ook bij?

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=_4VN34iCi2Q w=467]
Advertenties