DEUS x NUDIE JEANS x BARETTA

We weten het allemaal: het zijn barre tijden. Die prutsers in het Catshuis zijn al weken met een kaasschaaf over elk schijnbaar meevallertje aan het raspen, en die kneuzen in de oppositie doen er vervolgens alles aan om het allemaal nog langer te laten duren. Wij worden doodmoe van dat gezever, en brengen je gewoon wat je nodig hebt. Een klein beetje extra rock ’n roll in je leven!

En omdat we weten dat ook jij weleens op de kleintje let, komen we je ook nog eens tegemoet. Koop voor het eind van deze maand een nieuwe denim uit de fakking vette Nudie Jeans-collectie, en scoor helemaal voor niets een Deus-cap erbij. Twee van de coolste labels van dit moment slaan de handen ineen om  die zogenaamde crisis te narren. En daar houden wij van.

We hebben in Baretta niet alleen de reguliere (en ook al hele coole!) denims van Nudie Jeans, maar ook de broeken uit de speciale ‘Another Kind Of Blue’ capsule-collectie. Met een prachtige indigo-stitching, en limited to the bone. Ook daar krijg je nu gewoon een Deus-cap bij. Zomaar. Helemaal voor niets. We zijn zoals je weet niet zo dol op acties en aanbiedingen, maar willen wel graag wat doen voor onze klanten met smaak. Onze vrienden. En we zijn gewoon gek op rock ’n roll.

Advertenties