PREVIEW G-STAR SUMMER 2012

We geven je alvast een sneak preview van wat voor moois G-Star Raw ons te bieden heeft de komende weken. Vanaf 15 mei levert het Nederlandse jeanslabel de zogenaamde ‘hoogzomer’ collectie uit, wat net zo veel een aanloop naar het najaar is, als een échte zomerlevering. Natuurlijk zitten er in de collectie een hele berg goeie tees en fijne lichte denims, maar we vinden ook al wat coole sweats, jasjes en supervette denims.

Wij hebben in Baretta bij de denims de nadruk gelegd op de tapered fit. De Morris Tapered van G-Star heeft gewoon ruim voldoende ruimte op de bovenbenen, maar loopt wel keurig smal toe. In diverse mooie wassingen, maar ook in het bruin. Een uitgesproken Baretta Essential! Dat geldt overigens ook voor het oldskool raw denim jasje, mét embroderie. We kunnen ‘m alvast apart leggen voor je.

Hou onze Twitter, onze Facebook of de Instagram-pagina in de gaten voor de exacte leverdata van deze topcollectie. Dan ben jij er als eerste bij om helemaal up-to-date het straatbeeld op te fleuren. Wat een service.

Advertenties