LIKE US ON FACEBOOK

Wij dachten altijd dat het een kleine moeite was om onze onvolprezen Baretta fanpage even te liken op Facebook. Om de doodeenvoudige reden dat wij ook best leuk schijnen te zijn. Maar het is tegenwoordig een behoorlijke trend om daar wat tegenover te stellen. En daar doen wij dan ook vrolijk aan mee. Want we willen namelijk maar wat graag nog leuker gevonden worden. Zeker als dat uiteindelijk resulteert in nog meer klanten over de vloer.

Naast onze mateloos populaire eigen Facebook-pagina hebben we dus ook een zogeheten fanpage. Die vind je via DEZE LINK, en daar verschijnt in principe ongeveer hetzelfde als op de reguliere page. Alleen, deze is voor altijd. En de normale pagina is stiekem een beetje illegaal. Voor een winkel. Dus vragen wij je om voor de zekerheid ook even de fanpage een klik te geven. Kost niks, en is zo gebeurd.

Sterker nog: wij stellen er iets prachtigs tegenover! Bij 500 likes (moet kunnen jongens, een beetje je best doen!) verloten wij onder de fans deze fantastische leather wallet van Lee. Geweldig ding, ter waarde van 75 euro. Hoe meer moeite je doet om likes te generen (je mag bijvoorbeeld dit bericht best delen met je matties) hoe meer kans jij maakt op deze ultieme wannahave. We zijn gevoelig voor inzet, dat snap je.

Advertenties