DIESEL KROOLEY BLUE EYECONS 0808Y

We kunnen weer een nieuw juweeltje toevoegen aan onze imposante jeanscollectie, want de vrienden van Diesel hebben deze Krooley 0808Y uit de vermaarde Blue eYecons Collectie geleverd. De hoogste lijn binnen Diesel, waarin alle kennis, kunde en passie samenkomt. Maar liefst 30 jaar onderzoek naar kwaliteit en wassing zit in deze broek. Die vervolgens met de hand in elkaar wordt gezet. En gewassen en geschuurd. Een proces van 4 dagen. Voor 1 broek.

De Krooley uit deze wel heel speciale collectie wordt geleverd in een organic Diesel-tas, die net als de broek afgewerkt is met één blauwe rivet. Als herkenningspunt van die iconische collectie. Heel veel meer limited wordt het niet, dus de echte liefhebbers spoeden zich nu naar de shop voor zo’n broek. Voor 260,- euro die je mee met de grote mannen.

Natuurlijk versturen we de broeken ook, mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons live te bezoeken (wat we natuurlijk wel van harte aanbevelen!). Stuur een mailtje naar baretta@denimrevolution.nl voor de details.

Advertenties