BARETTA ESSENTIALS FALL/WINTER 2012

Een nieuw seizoen, en dus een nieuwe Baretta Essentials-pic. En een hele speciale, want voor komende winter hebben we weer nieuwe labels toegevoegd aan ons assortiment. We gaan je de komende weken met veel genoegen voorstellen aan het Deense Anerkjendt. Een cool label, met verrassend betaalbare items. Waarvan je zou denken dat ze echt heel duur zouden zijn. We verwachten veel van Anerkjendt, en als voorproefje kun je alvast genieten van het denimhemd linksonder. Check die kraag. Vet!

Verder heten we Blue Blood van harte welkom bij Baretta. Opnieuw. Want na een roerige periode lijkt het merk weer in rustig vaarwater. En komt het met een ijzersterke collectie. Te gekke shirts, vette sweats en een paar verschrikkelijk mooie denims. We zijn er trots op om als enige in Den Haag gas te gaan geven met Blue Blood. Vanaf eind juli in de shop!

Maar dat is nog niet alles, want we gaan komende winter vrolijk door op de vorig jaar ingeslagen weg: je gaat bij ons weer de ruimste keuze ELVINE winterjassen vinden. De Herminator is terug, maar er is ook een aantal nieuwe modellen die je moét zien. Foto nummer 4 is alvast een preview. Wij verwachten een mega-succes! Net als van de knitwear van G-Star trouwens. Fotootje 3 verraadt dat al. Schitterend!

Natuurlijk gaan we ook dit najaar gewoon door met TOMS. De sympathieke schoentjes worden steeds volwassener, en ook voor deze schoenen geldt het One For One-principe. Voor elk verkocht paar in de Westerse wereld, wordt een paar weggegeven aan een child in need. Heel goed!

Is dat alles? Nopez. Er is nog veel, en veel meer. De tees van Death by Zero, de steeds mooier wordende denims van Diesel (we verkopen nu ook de vermaarde Blue eYecons-collectie!) en we zijn voor aankomend najaar en winter flink uitgebreid met PRPS. Naast een zestal denims en een chino, gaan we nu ook shirts van dit belachelijk cool label verkopen. We verwachten PRPS begin augustus, dus je weet wanneer je met je slaapzakje voor de deur moet gaan liggen. Bij wijze van spreken.


Advertenties