ANERKJENDT

Dit weekend mochten we de eerste drop van het nieuwe label Anerkjendt verwelkomen. En meteen al flink verkopen! Anerkjendt is een Deens label, dat eigenlijk pas net begonnen is met het schrijven van geschiedenis. Want het merk is niet alleen nieuw bij Baretta, maar sowieso is het de eerste keer dat we Anerkjendt in de Nederlandse jeanswinkels tegen kunnen komen.

Vooralsnog is de kennismaking aangenaam, want de net zo vette als betaalbare collectie vond deze zaterdag al gretig aftrek onder de Haagse hipsters. Dat snappen we, want Anerkjendt brengt nét even wat anders dan de geeikte items die je overal ziet hangen. Een net andere zak op een shirt, een ander idee van een kraag en een afwijkend stofje voor een winterjas. Comme des Garcons meets A.P.C. meets Selected. Klinkt raar, en dat is het ook.

Wij verwachten veelvan Anerkjendt. Niet alleen dit seizoen, maar ook al voor spring/summer 2013, waar we al een sneak preview van hebben gezien. Anyway, de eerste drop vind je nu bij Baretta, en we verwachten de komende week veel meer mooi spul van dit jonge Deense label binnen te krijgen. We stellen je graag aan Anerkjendt voor!


Advertenties