PRPS GOODS & CO FALL/WINTER 2012

BAM! Het gaat nu hard met de nieuwe collecties. Steeds meer merken leveren hun spullen uit, en langzaamaan verandert onze shop weer in het jeanspaleis wat het hoort te zijn. De uitverkoop gaat de laatste ronde in (heel-veel-voordeel!) om ruimte te maken voor bijvoorbeeld de nieuwe collectie van PRPS. De speciale Goods & Co-lijn ziet er zonder twijfel beter uit dan ooit. En daar worden we blij van.

Dit seizoen brengt PRPS Goods & Co een nieuw model. Naast de bekende smalle Rambler en de wat wijde Barracuda (die we binnen krijgen in een green selvedge), kun je bij PRPS nu ook terecht voor de Fury. Een jeans met wat meer ruimte op de bovenbenen, maar de smalle onderkant van de Rambler. En we kunnen er naast zitten, maar dit moet haast wel een klapperrrr worden.

De wassingen zijn schandalig goed. PRPS-waardig. Repaired, damaged, vlekken en spots. Zoals designer Donwan Harrell het graag ziet. Tel daarbij een moddervette chino (in het grijs, wat een musthave!) en een paar coole tees op, en je hebt een collectie om de blauwe vingers bij af te likken. Als het goed is gaat PRPS vanaf de eerste week augustus uitleveren, dus als je zo’n juweeltje op  de kop wilt tikken, weet je waar je moet zijn. Check alvast de pics van de denims die komen gaan.

Advertenties