M.COHEN BIJ BARETTA

Best wel een beetje opgetogen zijn we. Niet alleen omdat de winkel echt volhangt met alleen maar kicke spullen van alleen de tofste labels, maar ook omdat we daar gisteren een ubercool merkje aan toe hebben kunnen voegen. Althans, we moeten nog een week of vier wachten tot de armbanden van M.Cohen binnenkomen, maar de order is in ieder geval geplaatst. 
M.Cohen is zonder twijfel het meest hete sieradenlabel van dit moment voor de man. Wordt gedragen door onder andere Lenny Kravitz, David Beckham en Johnny Depp. Dus. En natuurlijk door onze eigen held Jeremy Piven (Ari Gold uit Entourage), en da’s een BAAS eerste klas. Het uit Los Angeles afkomstige label wordt volledig met de hand gemaakt, van alleen de mooiste materialen.

Een simpel optelsommetje (handgemaakt + celebs + LA = duur) leert ons dat M.Cohen niet heel goedkoop is. Maar wie van mooie spullen en exclusiviteit houdt, mag simpelweg niet zeuren. Zo! Je kunt de armbanden die we keurig voor je hebben gefotografeerd bij ons voororderen. Via de mail, of in de shop. Er zijn slechts twee M.Cohen-verkooppunten in Nederland, en Baretta is daar dus één van. Voor je met je ogen kunt knipperen zijn deze musthaves uitverkocht, en moeten we weer een paar weken wachten op een nieuwe zending. Zorg dat je een early adopter bent. Wij hebben het meeste werk al voor je gedaan.Advertenties