BARETTA ESSENTIALS FALL/WINTER 2012 PART II

Deel twee van de inmiddels beruchte Baretta Essentails. Aan het begin van ieder seizoen lichten we wat toffe items voor je uit. Items waarvan wij denken dat een béétje liefhebber ze gewoon in de kast moét hebben. En we geven het ruiterlijk toe: dat worden steeds meer dingen uit de wonderschone collectie. Want we hebben simpelweg steeds toffere spullen.

De eerste jassen van ELVINE komen deze week binnen, en we staan te popelen om je aan zo’n mega-vet exemplaar te helpen. Natuurlijk genieten ook wij eerst nog even van de aangename temperaturen, maar je weet hoe dat gaat met die winterjassen: je moet er gewoon fucking snel bij zijn. Voor je het weet is alles weer weg, en loop jij als het straks in januari écht koud wordt, met een vodje van een paar seizoenen geleden. Het is omgekeerde wereld in de fashionscene, maar je kan maar beter voorbereid zijn.

Ook hebben we weer een te toffe collectie van Deus Ex Machina binnen, en deze items bewijzen wat we hierboven al over de winterjassen voorspellen. De fall/winter 2012 collectie van Deus is begin augustus al bijna uitverkocht! We kunnen hier gelukkig wat dingen bijbestellen, dus de Deus-liefhebbers komen heus wel aan hun trekken. Als je tenminste niet te lang wacht.

Check hieronder de mooie items uit het tweede Essentials-overzicht van Baretta. Met M.Cohen, G-Star Raw, Deus, Blue Blood, Anerkjendt, Scotch, PRPS… Wat een toffe winter gaat dit worden! Pfff!

1. Blue Blood Shoot 260,-
2. Elvine Benny 200,-
3. G-Star Indigo Hooded 130,-

4. Scotch Indigo Shawl 90,-
5. M.Cohen Skulls Black 100,-
6. Deus Pistin Tee 50,-

7. PRPS Rambler 240,-
6. Anerkjendt Mingo Vest 80,-
9. Nudie Jeans Average Joe Garage Worn 180,-

Advertenties