ELVINE, ELVINE, ELVINE!!

Het eerste weekend van september zit erop, en dus mogen we officieel los met onze winterjassen. En als je winterjassen zegt, dan zeg je ELVINE. Zoveel is de afgelopen twee jaar in Baretta wel duidelijk geworden. We hebben niet alleen het grootste aanbod van Nederland, maar ook het meeste stuks. Dus als je écht niet mis wilt grijpen bij zo;n moddervette en kwalitatief ongeëvenaarde jas, dan kom je naar Baretta. Dat weet iedereen. 

Voor fall/winter 2012 brengt het Zweedse merk (net als Nudie Jeans komt ELVINE uit Goteburg.. Grappig!) weer een hele rits aan simpelweg geweldige winterjassen. Klassiekers zoals de Herminator, Gabbe en Maximilian in nieuwe kleuren, maar ook nieuwe modellen, met nieuwe specs. Eerder schreven we bijvoorbeeld al over de Cornell Jacket, met de supertoffe magneetsluiting die we ook in de zomerjassen van Elvine zagen. En wat dacht je van de Benny Jacket, de nieuwe 200-euro jas met twee kleuren? De wintervariant van de Ben Jacket, zullen we maar zeggen. Ook die komt eraan!

Voor de échte freaks (en mensen die smaak genoeg hebben om het overbetaalde en fantasieloze Canada Goose veilig links te laten liggen), hebben we bovendien de Corby. Een prachtige parka die alles heeft wat een hardcore winterjack hoort te hebben. Voor 330,- euro krijg je het gegarandeerd nooit meer koud! Check hieronder het lookbook vol imagebeelden van ELVINE, en alvast wat plaatjes van de nieuwe jassen.

Natuurlijk kun je ons ook mailen (info@denimrevolution.nl) om meer info te krijgen over de jassen van ELVINE. We kunnen de jassen ook opsturen, dus schroom niet contact met ons op te nemen.Advertenties