ATELIER LADURANCE

Onze trouwe Facebook-volgers en de bezoekers van de winkel hebben ze natuurlijk allang gespot: Atelier LaDurance is terug in de mooiste jeanswinkels. En dus ook bij Baretta. Het schitterende, ambachtelijke label wat alleen gebruik maakt van de allermooiste Japanse doeken druipt van de liefde voor het product. En daar worden wij natuurlijk ontzettend blij van. 

Hoewel er aan de kwaliteit en die liefde helemaal niets veranderd is, kunnen we wel stellen dat Atelier klaar is voor de toekomst. Dat heeft even geduurd, maar nu het merk eindelijk de tapered fit heeft omarmt, staat helemaal niets het succes meer in de weg. Je vindt in de collectie de Royston Chino, een 14oZ Japans doek in een twill. De godfather van alle chinooks zullen we maar zeggen. Boordevol ALD-details, zoals de bekende klepzak en de triple-stitching.

Daarnaast is er de Princeton in het Japan Blue. Uniek in de collectie van Atelier La Durance, want het merk bracht nooit eerder een gewassen denim. Deze helblauwe kleur is dan ook wel meteen een binnenkomertje, want heel veel mooier wordt een gewassen broek niet. Loose-tapered, dus geschikt voor praktisch iedere man.

De derde broek in de collectie is de Princeton Raw. The real deal. Eén op één de originele Atelier LaDurance, maar dan met een smal toelopende pijp. Atelier 2012, zullen we maar zeggen. Alle broeken komen ook weer met het moddervette repair-kitje, zoals je van Atelier gewend was. Pure, pure denimporno. Nu verkrijgbaar bij Baretta.

Op het moment van schrijven zijn we druk bezig om de denims van Atelier LaDurance ook op de webshop te zetten. Vanaf volgende week kun je dus ook online deze broeken aanschaffen. Hou onze shop in de gaten!


Advertenties