ELVINE HERMINATOR

Alleen voor de naam van deze jas wil je ‘m eigenlijk al kopen. The Herminator. Klinkt toch als een jas die alles aan kan? Die je beschermt tegen storm, sneeuw, wind, hagel en regen? Je BFF op jassengebied in de winter des doods die weer voor ons ligt. En dat is de ELVINE Herminator ook. Op een schaal van 1 tot 10 scoort deze jas bij de grote Baretta Jassentest een dikke 12. Of zelfs een 13. 

Gevoerd met écht dons (maar niet van het ‘live plucking’, maar dons dat geraapt wordt, zodat de dieren er onder geen beding onder hoeven te lijden!) in elk apart compartiment. Je hebt van dis jassen waar ze voor het gemak een beetje dons inpompen, en waarvan de veertjes vervolgens in een half dagje weer naar de bodem zakken. Kan bij deze jas niet, want de naden zijn zo gestikt dat het dons over de hele jas verdeeld is en blijft. En dus is de Herminator altijd warm.

Ook handig: de jas is aan de voorkant iets korter dan aan de achterkant. Fijn met op de fiets springen of in de auto stappen. Wel het comfort en de warmte van een donzen deken, maar ook het gemak van een kort jasje. Wat houden we toch van ELVINE!

Tot slot zweren alle mannen van Baretta bij deze jas door een heel simpel maar o zo fijn detail: de met teddy gevoerde bovenzakken. Niet alleen heel warm om je koude handen in te verstoppen, maar ook babybilletjes zacht! En we blijven natuurlijk kleine kinderen.

Vanaf deze week staat de Herminator in het Black én Navy ook online in onze shop. Via deze link.


Advertenties