DEUS EX MACHINA x BARETTA TATTOO EVENT

Wederom presenteren we je met de welbekende gepaste trots een moddervet Deus Ex Machina x Baretta Event. Een Tattoo Event. Tijdens Free Tattoo Thursday op donderdag 25 oktober 2012 kun je in Baretta door Deus-tattoo artist Risk Wodas een tattoo laten zetten. Onder het genot van een Jack Daniels, met de volledige nieuwe Deus-collectie voor je neus en het geluid van ronkende Deus-bikes op de achtergrond. Hardcore to the bone!

We starten donderdag om een uurtje of 16.00 met tattoeren (in de etalage!) en gaan door tot een uurtje of 21.00. Risk Bodas gaat speciaal voor ons alles tattoeren wat jij wilt, maar om iedereen een kans te geven onder de naald te komen, houden we de tats klein. Zolang jouw artwork binnen de op de flyer afgebeelde box past, mag je zelf bepalen wat er gekliederd wordt. Natuurlijk mag je ook de artistieke vrijheid aan de kunstenaar zelf overlaten…

Omdat Deus Ex Machina de boel graag nog een beetje verder wil hypen, beloven zij een spectaculair Deus kledingpakket aan iedereen die het prachtige Deus-logo laat vereeuwigen. Ergens op de arm. Nemen wij foto’s, loop jij er voor noppes helemaal hipper-de-hypski bij! Hoe rock ’n roll wil je het hebben?

Facts:

Deus Ex Machina x Baretta Tattoo Thursday feat. Risk Wodas
Tijd: 16.00 tot 21.00

Baretta Jeans
Vlamingstraat 47-49
070 3464143

Advertenties