SPELREGELS TATTOO THURSDAY

Deze week is het dan eindelijk zover: het door Deus Ex Machina en Baretta georganiseerde event ‘Tattoo Thursday’. Omdat we wel houden van een beetje hardcore actie in het immer duffe Den Haag. Niemand minder dan ras-tattoo artist Risk Wodas komt van 16.00 tot 21.00 live in onze etalage tatoeëren. Op jou! Om de boel nu al smooth te laten verlopen, hebben we een paar eenvoudige spelregels voor iedereen. Check ze even!

– Je mag je eigen artwork meenemen. Let wel op: alleen designs binnen de afmetingen van 10 x 5 centimeter kunnen worden gezet. Zo kunnen zo veel mogelijk mensen worden getatoeëerd, en houden we het simpel.

– Voordat je plaats neemt op dé stoel, koop je natuurlijk eerst een Deus-cap. Het is tenslotte een Deus-feestje, en daar mag je best een beetje dankbaar voor zijn. Bovendien willen wij ook graag wat verkopen. Dat snap je.

– Als er mensen zijn die een Deus-logo of Baretta op hun lijf willen zetten: heel graag! Deze hebben natuurlijk voorrang, en worden bovendien beloond met hele mooie spullen! Duh.

– Bij enorme drukte gaan we loten. Dat doen we geheel ondemocratisch, en Risk heeft zelf het laatste woord. Altijd. Bovendien heeft hij de machine vast, dus wij zouden ‘m maar te vriend houden.

– Natuurlijk overbodig om te zeggen, aangezien wij alleen maar toffe klanten hebben, maar toch. Risk Wodas bepaalt uiteindelijk wie hij wel en niet tatoeëert. En vooral wat hij zet.

– We gaan er samen met Deus, Risk én de heerlijke biertjes van onze vrienden van Swinckels een te gekke avond van maken! Met vrienden, liefhebbers en heel veel klanten! Vergeet niet je spaarvarken mee te nemen, want je gaat zo vreselijk shoppen! Tot donderdag!

Advertenties