ELVINE RESTOCK!

Koud he?! Het is potverdriedubbeltje al keihard winterjassenweer, en dat vraagt dus om een serious restock. Natuurlijk van onze vrienden van ELVINE. We hebben vanaf nu weer alle maten van de Herminator Navy, Herminator Black, Maximilian Navy, Corby Navy en Corby Black op voorraad bij Baretta. Althans, zo lang die zelfde voorraad strekt natuurlijk. Want het gaat hard. Heel hard. 

Een groot aantal stijlen winterjassen is inmiddels stijf uitverkocht, en helaas kunnen we ook een hoop jassen niet meer bijbestellen. Dat betekent dat de keuze in jassen dagelijks kleiner wordt, en we je dus van harte adviseren om niet al te lang te wachten met het aanschaffen van jouw nieuwe jas. Natuurlijk helpen we je heel graag in de shop aan een nieuwe jas, maar zoals je weet kun je sinds kort ook online terecht voor een nieuw exemplaar.

Let wel op als je een jas online bestelt: de verschillende merken winterjassen vallen allemaal anders. Groot, klein, lang, kort. Enfin, je weet hoe het werkt. Het is dus handig om ons eerst even te mailen als je wilt weten hoe jouw jas valt voordat je deze online besteld. Tippie van ons. Je kunt ons bereiken op info@denimrevolution.nl. En anders zien we je natuurlijk heel graag in de winkel!
Advertenties