BARETTA: DENIM ALL THE WAY

Vraag ons niet waarom, maar in november leveren de grote merken altijd hun pre-summer collecties uit. Pre-summer? De winter moet nog beginnen! Klopt, maar wij hebben het ook niet bedacht. Feit is dat er stapels hele toffe denims binnen gaan komen bij Baretta. En we kunnen wel stellen dat het in november nog blauwer gaat worden in Baretta. Als dat mogelijk is. 

Naast het bestaande merkenpakket (Nudie Jeans, Diesel, Blue Blood, PRPS, Atelier LaDurance, G-Star) kun je vanaf komende week ook bij ons terecht voor de schitterende denims van Scotch & Soda. De lijn heet Amsterdams Blauw (hey, daar zijn wij ook niet trots op, als ras-Hagenezen) en is een geweldige aanwinst in onze wand. Als je dan ook nog bedenkt dat daar vanaf januari The Good Genes bijkomt, dan kan het haast niet anders of we zijn de nummer één jeansshop van Den Haag.

Anyway, we gaan dit najaar (fuck die pre-summer ellende) voor de triple-denim look. Mooie jeans, goed denim hemd en daaroverheen een denim jacket. Hardcore! Daar houden we van. We hebben een paar van de new arrivals alvast voor je op een rijtje gezet. Lot 22 van Amsterdams Blauw, Diesel DNA en G-Star Raw Essentials. Pure denimporno, ja.

Advertenties