3x 1 DENIM SOLUTION

Speciaal voor de echte denimfreaks meegesmokkeld uit New York: de enige echte 3x 1 Denim Solution. Voor de mensen die het nog niet wisten: 3x 1 is (op Baretta na) de meest toffe jeansshop op aarde. In het illustere SoHo kun je bij deze winkel een jeans op maat laten maken. In het in-house atelier wordt de broek geheel naar jouw wensen gemaakt. 

Je kiest de de Japanse selvedge denim van één van de 46 rollen aan de muur, je bepaalt welke knopen, stitching en rivets er gebruikt worden en je zegt welke fit je wilt hebben. Kost een paar knaken, maar dan heb je natuurlijk wel wat. Zo gaat dat in New York City.

Zoals je weet is het zaak je dry denim zo lang en zo vaak mogelijk te dragen. Zonder deze te wassen. Dat klinkt misschien raar, maar het water tast de indigo aan, en je wilt toch dat jouw broek ook echt jouw broek wordt. Dat de denim jouw verhaal vertelt. Elk krasje, vlekje, scheurtje en stukje bloedend denim maakt de broek uniek. En aangezien wetenschappelijk onderzoek onlangs heeft uitgewezen dat de stof na drie maanden echt niet meer bacteriën opneemt dan een broek die pas vijf dagen is gedragen, is het ook helemaal niet vies. Zo.

Wanneer je de broek echter écht een eerste spoelbeurt moet gaan geven (omdat je vriendin anders volledig onhandelbaar dreigt te worden), gebruik je voortaan de Denim Solution van 3x 1. Dat zorgt ervoor dat de indigo zo goed mogelijk beschermt wordt, en toch de broek reinigt. Dat klinkt miraculeus, en dat is het ook. Wij hebben bij Baretta een limited voorraad van het wonderspul.

denimsolution

Advertenties