2013 IS GOING TO BE BETTER

Het was een bewogen jaar voor ons. Voor Baretta. Het jaar waarin de economische crisis opnieuw centraal stond, en waarin harde klappen zijn gevallen. Gevestigde namen moesten noodgedwongen hun deuren sluiten, en als we de berichten mogen geloven gaat dat het komende jaar niet heel erg veranderen. Wij gaan in ieder geval door met waar we aan begonnen zijn: gas geven in de Haagse binnenstad. 

Er komen nog meer toffe denims bij (waaronder het langverwachte label Good Genes), we weten nu al dat we ons ook weer komend voorjaar de absolute t-shirtkoningen van Den Haag en omstreken mogen noemen (met wederom hele toffe, nieuwe labels die je nergens anders koopt!) en we gaan je verwennen met nog meer events en specials.

Crisis of niet, we blijven keihard werken om de tofste jeansshop van Den Haag te zijn. Te worden. Of te blijven. Anyway, 2013 is going to be better. Hoe dan ook! We wensen je alvast het allermooiste voor het komende jaar. Liefde, geluk en gezondheid. En heel veel jeans. Support your local hero.

2013

Advertenties