LORD BALTIMORE

Een nieuw label in Baretta, voor spring/summer 2013. Regelrecht uit LA, en eigenlijk ook gewoon helemaal nieuw voor heel Nederland. Zoals je weet vind je naast de mooiste collectie jeans, ook de grootste en meest toffe collectie t-shirts van Den Haag bij ons. En daar hoort Lord Baltimore bij. Ontsproten aan het brein van de inmiddels legendarische Christian Audigier, die al eerder furore maakte met Ed Hardy. 

Je vindt Lord Baltimore bij Baretta in slechts kleine oplage, en we bestellen de prints ook niet bij. Om de boel toch een beetje exclusief te houden. Bovendien zijn we het enige verkooppunt in Den Haag, dus de kans dat je dezelfde shirts in de clubs tegen komt is nihil. Ook weleens lekker.

Verwacht de komende maanden overigens nog veel meer exclusieve t-shirtlabels bij Baretta. Rude Riders, PRPS, Blue Blood, Blood Is The New Black, Eleven Paris – Life Is A Joke, Death By Zero, My Brand, Ceizer, Pimpalicious, Kultivate, Footsteps Of Dawn en nog veel meer. Cooler dan cool, toffer dan tof. Je bent gewaarschuwd.

Vinnie-Jones

Advertenties