FINAL WINTER SALE

Eigenlijk zijn wij natuurlijk ook van mening dat elk kledingstuk in onze shop het verkoopbedrag dubbel en dwars waard is. Dat kan komen door de stof, de manier van produceren, het land waar het artikel wordt gemaakt of vanwege het verhaal wat bij een item hoort. Maar helaas ontkomen wij ook niet aan de sale. Of dat nu in de vorm van een pop-up outlet is, een corner in je shop of gewoon ouderwetse afprijskaartjes: er is geen ontkomen aan. En da’s goed nieuws voor onze gewaardeerde klanten, want praktisch iedereen wordt blij van het oud-Hollandsche concept ‘veel-voor-weinig’. 

Vanaf woensdag 6 februari knallen we de laatste ronde van de Baretta WinterSale in. Alle laatste maten van de jeans uit de sale gaan weg voor 50 euro. Ongeacht de originele verkoopprijs. Van 100 voor 50, of van 160 voor 50? Kan allemaal. Van alle laatste items uit de topscollectie halen we voor het gemak 70% af. Alles met ze-ven-tig(!) procent korting. Da’s bijna gratis!

Enfin, je weet inmiddels hoe dat gaat met de laatste ronde sale: die vliegt de winkel uit. En dus adviseren we je van harte om vooral op te schieten. Als je een lekker voordeeltje wilt scoren. Kun je meteen even kennismaken met de nieuwe collectie.

finalsale

Advertenties