SPELREGELS TATTOO THURSDAY

Donderdag 21 maart gaan we voor de tweede keer het spectaculaire en ubercoole Deus Ex Machina x Baretta Jeans Tattoo Thursday spektakel hosten in de shop. Gratis tattoos van koning Risk Wodas. Mede mogelijk gemaakt door Jack Daniels. Dat hoort er bij. Om de boel weer net zo smooth te laten verlopen als de editie van vorig jaar, hebben we even de broodnodige spelregels voor je op een rijtje gezet. Check ze even!

– Iedereen die getattoeerd wilt worden, koopt eerst een artikel van Deus. Graag zo veel mogelijk, want uiteindelijk willen we natuurlijk wel wat aan je verdienen. En Deus ook. Logisch.

– Je eigen meegebrachte artwork is niet groter dan 10 x 15 en kan binnen 20 minuutjes worden gezet. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan de beurt te komen.

– Tattoo Artist Risk Wodas bepaalt te allen tijde wat er wordt gezet. Hij is de man met de naald, en dus de baas. Duh.

– We maken vooraf een zo duidelijk mogelijk schema, welke we publiceren op onze Facebook. Natuurlijk kan de boel altijd uitlopen, dus houd daar rekening mee. Als het allemaal echt te laat wordt, en je komt niet meer aan de beurt: sorry. Bekijk het van de zonnige kant: dan heb je in ieder geval wat moois van Deus voor jezelf gekocht!

– Als er mensen zijn die een Deus- of Baretta logo willen tatoeëren: je bent knettergek, maar van harte welkom. En je krijgt natuurlijk voorrang! Bovendien wordt je beloond met toffe Deus-spullen.

– Bij meer inschrijvingen dan we tijd hebben, gaan we op geheel ondemocratische wijze loten. En ook nu is de Risk de baas. Dan weet je wie je te vriend moet houden.

We gaan er wederom een topavond van maken in de Haagse binnenstad. Gezellig, met vrienden, liefhebbers en natuurlijk een klein drankje. Net als bij elk Baretta Event geldt ook voor deze avond weer: vergeet niet je portemonnee mee te nemen, want er moet wél geshopt worden! Ha!

baretta_tattoo_thursday_FINAL

Advertenties