NAKED & FAMOUS DENIM HITS BARETTA!

Best wel een beetje opgewonden, waren we. Nu zijn we dat wel vaker, maar vandaag kwam het voor de volle 100% door de eerste drop van Naked & Famous. Het vermaarde en rebelse denimlabel uit Canada zonder dure marketing, zonder dure tussenhandel die zelf een outlet om de hoek begint en zonder overbodige luxury poespas. Pure denimporno, met alleen maar Japanse selvedge. En niet geheel onbelangrijk: wij zijn pas de tweede winkel in Nederland die het merk mogen voeren. Over exclusiviteit gesproken. 
De eerste levering bestaat uit een vijftal moddervette denims, die stuk voor stuk geschaard kunnen worden onder het kopje ‘musthaves’. Vinden wij zelf. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet, zodat je god voorbereid je nieuwe jeans kunt komen scoren.

Let op: de leveringen van Naked & Famous zijn altijd vrij beperkt, dus op = op. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

SkinnyGuyBlackPowerStretch150 SkinnyGuyBrokenTwillSelvedge150 SkinnyGuyLeftHandTwillSelvedge150 WeirdGuyGreySelvedge150 WeirdGuyIndigoSelvedge150

Advertenties