NEW KOMONO SUNGLASSES

Wij zijn best wel gek op zonnebrillen. Dat is zo’n fetisj, en die heb je, of die heb je niet. Nadeel van het wél hebben van een kleine sunglasses verslaving, is dat er stiekem best veel geld in gaat zitten. Ray-Bannetje hier, Persolletje daar. Een Tom Ford voor de chique dagen, en wellicht toch zo’n brilletje van TOMS proberen. En voordat je het weet laat je dat ding weer ergens liggen. Of ga je er ouderwets op zitten. En sta je weer een paar honderd in z’n achteruit. En daar is KOMONO voor uitgevonden. 

Dit label brengt namelijk prima-beste zonnebrillen, voor een heel acceptabele prijs. Voor 40 euro scoor jij een kek modelletje, die je best nog eens kunt laten slingeren bij een scharrel na een duister festival. Bijvoorbeeld. Want dan heb je meteen een reden om weer bij Baretta langs te wippen voor een nieuw exemplaar. En pak je meteen een leuk shirtje erbij. Of een denim uit de nieuwe collectie. Naked & Famous ofzo…

Maar goed, we hebben weer een flinke restock van KOMONO binnen. Inclusief de toffe Woody Series. Met een wel hele hippe houtnerf in het montuurtje. Voor maar vier tientjes! Zo zie je maar, die gasten van Baretta denken maar wat graag met je mee.

foto

Advertenties