AMSTERDAMS BLAUW ‘SASUGA’

In de categorie ‘pure denimporno’ stellen we je met liefde voor aan dit schandalig coole juweeltje uit de denimcollectie van Scotch & Soda. Alles aan deze broek is bijzonder, dus ga er even goed voor zitten. De Dean Loose Tapered is gemaakt van deadstock Kuroki Noppy Selvedge. Fucking zeldzaam, en belachelijk cool door die noppy. Geeft de broek een heel andere look dan de meeste dry denims.

Doordat de Kuroki selvedge zo lastig te krijgen is, zijn er wereldwijd maar 222 stuks van de broek gemaakt. En is elke jeans met de hand genummerd. Daarbij wordt de Sasuga (wat Japans is voor: ‘I Always Knew You Were Great’) geleverd in een speciale doos. En die alleen is al iets om meer dan blij van te worden…

Kortom, jouw vrienden van Baretta hebben wederom iets wat héél lastig te krijgen is. De eerste twee Sasuga’s zijn inmiddels verkocht, maar we hebben nog een 31, 32, 33 en één 34 in de shop. Niet te lang twijfelen, want je gaat de rest van je leven spijt hebben dat je deze broek niet hebt gekocht. Mail ons op info@denimrevolution.nl voor meer info!

foto
image kopie 2
image kopie 3
image kopie 4
image kopie 5
image kopie
image

Advertenties