FREEBALLERS

Nu de denims voor de heren ongeveer per dag smaller lijken te moeten worden, is het logische gevolg in de wondere wereld van de jeans een onvervalste tegenbeweging. Een merk dat opstaat, en de skinny’s een halt toeroept. Om de simpele reden dat zo’n denim panty natuurlijk nooit écht lekker kan zitten. Of er moet zo verschrikkelijk veel stretch in zitten, dat we het eigenlijk niet meer over denim mogen hebben. Dan wel.

Anyway, hier is Freeballers. Een van oorsprong Australisch jeanslabel, wat speciaal voor surfers een geestig concept bedacht: jeans met zogenaamde liners. Zodat je zo uit je wetsuit, in je broek kunt stappen. Zonder onhandig geneuzel met je boxershort. Slim. Bovendien zijn de Freeballers denims ongehoord zacht en comfortabel. Een wat lossere fit, in krachtige no-nonsense wassingen.

Het sympathieke jeanslabel is door een stel Nederlandse vrijbuiters nieuw leven ingeblazen, en gaat voorzichtig de eerste stappen in ons merkwaardige jeanslandschap zetten. Bij Baretta Jeans. Haagse helden onder elkaar, dat idee. Donderdag 29 augustus hosten wij de secret launch van het merk, en kun je bij ons terecht voor de eerste editie van Freeballers. Nu al gezellig! En comfortabel.

Schermafbeelding 2013-08-27 om 11.15.52
Schermafbeelding 2013-08-27 om 11.16.27

Advertenties