ELVINE WINTERJASSEN 2013 – DEEL 1

Natuurlijk vind je ook dit jaar weer de meest uitgebreide en grootste collectie ELVINE bij Baretta. De beste winterjassen van 2011. En 2012. En ongetwijfeld ook weer voor 2013. Waarom? Omdat ze warm zijn. Van onverwoestbare kwaliteit. Duurzaam vanwege het gebruik van louter (prachtig) imitatiebont en dons verzameld met rapen. In plaats van het ‘live’ plukken van levende dieren. ELVINE is organic.

Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, is ELVINE ook nog eens heel goed betaalbaar. Daar waar je bij Canada Goose en Woolrich vooral betaalt voor de naam, betaal je bij ELVINE voor de kwaliteit. En dan ben je vanaf 200 euro tot 330 euro helemaal winterproof. Wij maken jouw leven graag gemakkelijker. Dat weet je.

We hebben de eerste drop ELVINE nu binnen bij Baretta. De Cornell in het Navy, de Willis in het Blue en Navy en ook de oude vertrouwde Maximilian hangt weer in het donkerblauw in het vak. Te wachten op jou. Wellicht ten overvloede: wacht niet met het kopen van jouw winterjas. Toen het vorig jaar écht koud werd, kregen wij in die rare fashionscene de korte broeken binnen, en waren de letterlijk honderden jassen al uitverkocht. Dus je weet wat je dit jaar te doen staat. Lijkt ons.

cornell1 copy
cornell2 copy
cornell3 copy
willis1 copy
willis2 copy
willis3 copy
willisnavy1 copy
willisnavy2 copy
willisnavy3 copy

Advertenties