EVENT RESCHEDULED!

Dus. Het probleem met creatieve processen, is dat ze soms nét iets teveel tijd kosten. Bijvoorbeeld wanneer je een deadline hebt… De fabrikant van de nu al legendarische ‘Baretta Made My Life Sweater’ sweat van Ceizer x Baretta ‘denkt iets meer tijd nodig te hebben’ in zijn fabriekje in Portugal. Grumpf.

Omdat wij natuurlijk niet tegen jullie teleurgestelde gezichtjes kunnen, besluiten we dan ook nu maar alvast het event te verplaatsen. Niet naar de één van de twee andere donderdagen in december in verband met iets dat Kerst heet, en we weten niet hoe het met jullie zit, maar 2 januari is één van die zeldzame dagen dat we niet eens aan bier willen dénken. Dus wordt het donderdag 9 januari. Als het mag. En anders ook.

Voordeel van deze verschuiving is natuurlijk wel dat je nu ook al iets hebt om naar uit te kijken in 2014. En dat NickJeremy enAntony er nu ook bij kunnen zijn. Bovendien maakt het de sweater nog gewilder… Want nu heb je ook nog eens een verhaal. Hoeveel moeite het heeft gekost om zo’n ding te bemachtigen. De onzekere releasedatum. Echt: rooie Yeezy’s zijn er niks bij.

Laat even weten dat je dit bericht hebt gelezen door ‘m te liken, anders kom je donderdag 12 december ook, en kost het je twee keer bakken met geld..

Advertenties