BARETTA WINTERSALE

Het is niet onze favoriete bezigheid, maar een SALE schijnt er nu eenmaal bij te horen. En als je het dan moet doen, kun je er maar beter vol in gaan. Wat we bij Baretta dus ook doen. Want de Baretta Winter Sale is spectaculairder dan ooit. Al zeggen we zelf. Met natuurlijk heel veel jeans, maar ook tees van onder andere MyBrand en Death By Zero.

We zijn begonnen met de denims van Blue Blood allemaal van een simpel prijskaartje te voorzien: 100 euro per stuk. Da’s handig he? Of de jeans nu 140, 160 of 180 euro kostten, je scoort ze nu voor 100 euro precies. Zolang de voorraad strekt natuurlijk, maar dat snapte je zelf ook al. Naast Blue Blood nemen we meteen afscheid van heel veel restjes van G-Star, Diesel, Scotch en zelfs wat laatste maten PRPS. Korting, korting, korting.

En als je dan toch bezig bent, pak je meteen wat t-shirts van MyBrand en Death by Zero in de uitverkoop mee. Alle laatste maten gaan weg met minimaal 30% korting. Moet je dus een beetje geluk mee hebben, en vooral niet te lang wachten. Simpel verhaal.  Rennen dus naar Baretta, dat is alles wat je nu moet doen.

foto

Advertenties