DENHAM MIDWAY JACKET

We kennen Denham The Jeanmaker allemaal dankzij hun supervette collectie jeans. Met name de zogenaamde Skin FBS en GFS (smalle denims, met precies de juiste hoeveelheid stretch!) zijn regelrechte superhits, en ook de nieuwe collectie ter ere van het 5-jarig bestaan vindt gretig aftrek. Terecht.

Maar Denham kan meer. Veel meer! Want ook de collectie voor dit voorjaar is weer een lust voor het oog. Elk artikel heeft een eigen verhaal, en elk verhaal maakt je nog meer verliefd op alles wat Denham doet. Bijvoorbeeld op dit belachelijk mooie Midway Jacket. Een kruising tussen  een British Denison Smock en een Belgian Mountain Parka. Maar dan op de Denham-manier.

In een speciaal behandeld chambray, waardoor de jas niet alleen best een zomers buitje kan hebben, maar ook aan de achterkant helemaal winddicht is gemaakt. Handig, als je op de fiets zit. Bijvoorbeeld. Maar ook de streamlined pockets en het heerlijk subtiele ankertje in de voering mogen er natuurlijk zijn. Dit zou zomaar eens dé jas voor spring 2014 kunnen zijn.

Natuurlijk vind je het Denham Midway Jacket bij Baretta in de shop, maar we hebben de jas nu ook online staan in onze webshop-in-shop. Deze link is alles wat je nodig hebt. En een beetje haast, want zulke pareltjes zijn weg voordat je er erg in hebt, en dan heb jij weer spijt. Dat moeten we niet willen.

8163_462_673_0 8757_462_673_0
ATW5

Advertenties