NEW ARRIVALS BARETTA WEBSHOP

Natuurlijk loop je online altijd net een tikkeltje achter. Want sommige items die binnenkomen bij Baretta zijn zo heet, dat ze de online shop niet eens halen. Maar niet getreurd: we hebben nog ruim voldoende ‘heat’ over om ook de webshoppers onder ons van alleen maar toffe spullen te voorzien. En de new arrivals voor spring 2014 staan nu online.

Wij hebben er bij Baretta voor gekozen om onze online activiteiten onder te brengen bij miinto.nl. Zodat jij makkelijk en snel kunt bestellen bij een groot, betrouwbaar en snel groeiend bedrijf, maar toch de luxe kan ervaren van het shoppen bij een gepassioneerd local hero. Wat wij dus schijnen te zijn.

Je vindt in onze webshop-in-shop maar een klein gedeelte van het uitgebreide Baretta-assortiment, maar toch zijn we stiekem best trots op wat we online hebben staan. De jassen van ELVINE, de sokken van Alfredo Gonzales, de denims van Naked & Famous, de ubervette sweats van Ceizer, bijzondere items uit de collecties van Nudie Jeans en G-Star RAW x Marc Newson en natuurlijk de allergrootste collectie Deus caps van Nederland. Om maar een paar dingen te noemen.

Check de Baretta webshop op Miinto via deze link. En vergeet niet dat je natuurlijk altijd welkom ben om in real life te komen shoppen bij ons. Wel zo gezellig.

Schermafbeelding 2014-03-19 om 13.26.43

Schermafbeelding 2014-03-19 om 13.39.05

Advertenties