BARETTA x SOOSR

Vrienden van Baretta! Wij hebben jullie even nodig. Niet alleen om wat nieuws te komen kopen bij ons (zien we je morgen?), maar ook voor het volgende:

Via een vriend-van-de-show gaan we met onze shop een test draaien met een veelbelovende nieuwe social media-tool. Met meteen al een coole naam. ‘Soosr’ maakt van vrienden op Facebook en volgers op Twitter zogenaamde brand ambassadors. Zodat jij niet alleen een passieve ontvanger van onze informatie bent, maar deze dingen vervolgens ook kunt delen met jouw netwerk én hier leuke beloning voor krijgt! Als je dat wilt natuurlijk.

We kunnen op verschillende manieren belonen, maar wij kiezen tijdens deze testperiode voor een beproefd concept: onder de deelnemers verloten wij een aantal limited Baretta x Kultivate Indigo Tees. Hoppa! Hoef je dus alleen even proefkonijn voor te spelen. Makkelijk gescoord, toch? Dat dachten wij ook.

Nu de crux van het verhaal. Wij hebben wat emailadressen nodig. Geen paniek, we behandelen ze uiterst correct, en je wordt ook niet overladen met spam of andere nonsens. Onze ouderwetse stempelkaart is natuurlijk ubersexy, maar zo hebben wij nooit één enkel adres verzameld. Nu hopen we dus dat jij (en jij, jij en jij!) mee willen werken aan deze testfase, en ons even in een privebericht of via de mail (info@denimrevolution.nl) jullie mailadres kunnen geven. Zodat wij aan de slag kunnen met Soosr!


soosr

Advertenties