BARETTA WEBSHOP

We hebben er kei- en keihard aan gewerkt, en we zijn met het resultaat meer dan tevreden. Natuurlijk zijn we geen mega-shop met dito budgetten, maar wat we hebben neergezet is meer dan Baretta waardig. En dan heb ik het natuurlijk over onze hagelverse online shop. Waar je vanaf NU terecht kunt voor een selectie van typische Baretta items, en net even wat andere artikelen.

Onze ‘stenen’ winkel zal altijd op de eerste plaats blijven staan. Omdat wij je graag wat meer vertellen over de producten. En wij van mening zijn dat wij jou het beste stijladvies kunnen geven als je bij ons bent. Bovendien: bier drinken in de winkel is veel gezelliger dan wanneer je alleen achter je computer vindt. Althans, dat is onze bescheiden mening.

Maar hey: mocht je nou eens niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in Den Haag, en wél snel in need zijn van wat tofs, dan is er vanaf nu dus Baretta Jeans Online. Met inderdaad Naked & Famous. Maar ook de Sureshot Chino’s van Zanerobe vind je op ons online plekje. Deus caps, Cuckoos Nest tees en de fijne accessoires van Izola NYC. Bijvoorbeeld.

Kijk rustig even rond, en vergeet niet te spenden als een rockafella. Dan hebben wij ook het idee dat al dat harde werken een beetje beloond wordt. En nog belangrijker: kom sowieso gewoon gezellig bij Baretta in Den Haag langs. Er zal een wereld voor je open gaan.

 

webshop

Advertenties