NAKED & FAMOUS RAINBOW FADE

Als extra service naar onze immer gewaardeerde klant én collega-denimliefhebbers, laten we bij Baretta bijna wekelijks een repair uitvoeren aan een denim. Sommige mensen beweren dat we daarmee onze eigen handel ondermijnen, maar wij geloven in het door blijven dragen van je jeans. En helpen je daar maar wat graag bij. Omdat je toch uiteindelijk weer bij ons uitkomt als je een nieuwe spijkerbroek nodig hebt. Dat snappen wij ook wel.

Van alle ingedragen denims worden wij blij, maar zo nu en dan zit er een écht juweeltje tussen. Bijvoorbeeld deze (ook bij Baretta aangeschafte) Naked & Famous Weird Guy Rainbow Fade. Inderdaad, de broek die wanneer hij hard genoeg gerockt wordt, de kleuren van de regenboog bloot zal geven. En Sjoerd heeft de broek kei- en keihard gerockt. WOW!

We hadden de eer een kleine crotch repair aan de denim uit te voeren, en konden zo mooi meteen even wat pics schieten van de prachtige fades. Niet zoals we gewend zijn van die indigo strepen, maar een schitterende, heldere regenboog. Die gasten van Naked & Famous Denim weten wel wat ze moeten maken om de mensen te verbluffen! Supervet! We hebben de broek een mooi plekje gegeven in de nog altijd groeiende Baretta Denim Gallery. Keep rockin’, Sjoerd!

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Advertenties