BARETTA SUMMERSALE

Het is werkelijk ongelooflijk hoe snel die tijd vliegt. Alsof we in een F16 zitten, zo lijken die weken voorbij te vliegen. Want voor je het weet staat de volgende sale-periode alweer voor de deur. En dat toch terwijl wij er nou niet bepaald om bekend staan mee te doen aan al die constante acties en mid-season sales. Wij proberen altijd gewoon normaal te doen. Da’s voor iedereen beter.

Maar goed. De tweede week van juni begint traditiegetrouw de zogenaamde summersale. Een tikkeltje verwarrende naam, want het is namelijk niet zo dat we dan ineens de zomercollectie afprijzen. Dat zou ook gek zijn, want de zomer moet officieel nog gewoon beginnen. Dus. Nee, het afprijzen betreft hier de collectie die in november werd gedropt. De zogenaamde pre-spring levering. En wat laatste maatjes van zomeritems die zo goed als uitverkocht zijn.

Sale is namelijk een ander woord voor ‘opruiming’. En dat is precies wat wij doen. Het opruimen van het vak. Zodat we ruimte maken voor new arrivals. Voor de zomer, en straks voor het najaar. Want zo gaan die dingen. En dat duiden wij graag even. Met andere woorden: sla nu je voordelige slag tijdens de Baretta Summer Sale. Of scoor gewoon wat fijns uit de nieuwe zomercollectie. Ook leuk!

Tot slot: je kunt voor de nieuwste items (en voor die felbegeerde Deus-caps, waar Baretta de grootste en meest uitgebreide collectie van Nederland van heeft) natuurlijk ook terecht in de Baretta webshop. Handig he? Deze link is all you need: http://www.barettajeans.nl.

 

saleheader

Advertenties