BARETTA x CEIZER x NAKED & FAMOUS DENIM

It’s coming! Op het moment van schrijven zit de broek die Baretta samen met typografisch kunstenaar Pieter Ceizer én de denim cowboys van Naked & Famous Denim maakte ter gelegenheid van ons 3-jarig bestaan ergens op een boot of in een vliegtuig. Te popelen om verkocht te gaan worden aan een echte jeansliefhebber. Aan mensen met smaak. Want de gelimiteerde oplage (er komen slechts 75 stuks) is echt kei- en keihard.

We hebben het hier over 14oz Japanse selvedge denim. Left hand twill. Met een 11oz custom made veggie tanned leather patch, contrast stitching en een pocket flasher die eigenlijk in een museum thuishoort. Zo mooi. Echt, we glimmen al weken van trots in de shop. Dat we zo’n mooi staaltje denimporno aan de wereld kunnen schenken.

Op vrijdag 4 juli gaan we de broek releasen, en eerlijk gezegd verwachten we ook niet dat er op 5 juli nog veel stuks verkrijgbaar zullen zijn. Of beter: geen één stuk. Reserveren mag. Stuur ons dan een berichtje via Facebook, of vind ons op info@denimrevolution.nl. En check de eventpagina van de 3 Year Anniversary.

 

Schermafbeelding 2014-06-19 om 15.04.19

Advertenties