DEN HAAG SHOPPING NIGHT

Na het eclatante succes van vorig jaar, zijn we ook in 2014 natuurlijk weer van de partij tijdens de Den Haag Shopping Night. Een onvervalste koopavond XL, want de Haagse binnenstad is tot een uurtje of 00.o0 geopend. Op vrijdag dit keer, en heel slim op de rustdag van het WK gepland. Dus absoluut geen reden om in een zwart gat te vallen. Dat vullen we bij Baretta graag voor je op.

Natuurlijk hebben we aanstaande donderdag gewoon een reguliere koopavond, maar vrijdag 27 juni is Baretta Jeans gewoon tot 23.00 uur open! Nog meer ongegeneerd shopplezier, en dat tijdens de fameuze Baretta Summer Sale. Met up to 50% discount op onder andere G-Star RAW, Nudie Jeans, MyBrand, Kultivate, PRPS, Diesel en Denham. Om maar wat te noemen. En we hebben bier. Ook dat.

Geen zin om je in de drukke (en gezellige!) stad te begeven tijdens de Shopping Night? Je bent in alle rust, 24 uur per dag, welkom in onze webshop. De URL www.barettajeans.nl is alles wat je nodig hebt voor al jouw Deus caps, Naked & Famous Denim en bijvoorbeeld Diesel JoggJeans. Hoppa!

SHOPPINGNIGHT

Advertenties