BARETTA x COLETTE

Dat ze bij de tofste shop op aarde zo weinig kaas hebben gegeten van productfotografie verbaasde ons ook enigszins. Maar dat mag de pret en de trots natuurlijk niet drukken. Want hoe cool is het, dat hét illustere colette (inderdaad, met kleine letter!) perse onze triple collabo in de collectie wilde hebben?! Heel cool. Om precies te zijn.

Naast merken als Comme des Garcons, Junya Watanabe, Human Made, Lanvin, Givenchy en bijvoorbeeld Balmain ligt nu dus ook de Naked & Famous Denim x Baretta x Ceizer denim. En ja, daar zijn we trots op. Dat vinden we ouderwets kicke. En dan hoop je stiekem dat pak ‘m beet Pharrell straks tijdens een shopping-tripje in Parijs denkt: ‘hmmz, da’s een lekker broekie voor erbij’ en dat hij straks gespot wordt in onze denim. Kom op het, we mogen toch wel een beetje dromen?

Overigens kun je voor de laatste maten van de 3 Year Anniversary denim ook gewoon in onze online shop terecht. Misschien wat minder fancy dan colette, maar wij doen ook ons best. En hebben bovendien toffere foto’s. Dat dan weer wel.

 

10305032_812934958740480_6553643453920441195_n

Advertenties