NUDIE JEANS ACCESSORIES

Niet alles wat heel tof is, hoeft meteen 600 euro te kosten. En dat weten we bij Baretta maar al te goed. Natuurlijk genieten we van al die artisan wannahaves, maar soms wil je ook gewoon iets meer-dan-leuks voor een klein bedrag. En nee, dan hoef je niet naar de Primark, de Pull & Bear of zo’n andere massa-kopieermachine. Want ook wij regelen de leukste cadeaus, voor de fijnste prijsjes.

Zo leverden onze vrienden van Nudie Jeans deze week een hele berg meer dan coole accessoires. Voor letterlijk én figuurlijk iedere portemonnee. De Selvedge Socks gaan namelijk al de deur uit voor 15 euro, en voor een Organic Dry Denim Etui of een ubervette Veggie Tanned Leather pasjeshouder betaal je maar drie tientjes. Bijvoorbeeld.

Een ook al Veggie Tanned Leather portemonnee met dry denim binnenkant kost 60 euro, en dan hebben we voor de high rollers onder ons tenslotte ook nog de real deal: de nieuwe Fillesson Wallet in cognac. Voor 180 euro, maar wel gegarandeerd een levenslang plezier. Dat dan weer wel. En zoals je weet vind je al het moois van Baretta ook in onze online shop. Via deze link.

 

naked-famous-denim-selvedge-socks nudie-jeans-craysson-pencase nudie-jeans-fillesson-wallet-cognac nudie-jeans-jonte-card-holder nudie-jeans-stefansson-wallet

Advertenties