ELVINE WINTERJASSEN

Daar zijn ze weer. De allerbeste winterjassen in de game. Voor ook nog eens de allerbeste prijs. Het Zweedse ELVINE is wereldkampioen mooie, goede en warme winterjassen maken, en verliest de zeer belangrijke prijs/kwaliteit verhouding nooit uit het oog. Alle jassen zijn natuurlijk weer winddicht en waterafstotend, en tjokvol functionele details.

We zien klassiekers als de Cornell, de Willis en de Sergej terug in de collectie, en we worden verblijdt met hele toffe nieuwe ELVINE-modellen. Zoals de Elliot, in een supertoffe two-tone colorway. Of de Poseidon. Nét iets langer, en je krijgt het al warm als je er alleen al naar kijkt! Ook de nieuwe ELVINE Eric is een Baretta favoriet. Dankzij de ubercoole diepgrijze kleur. Fijn!

Overbodig om te zeggen wellicht -maar we kunnen je niet genoeg waarschuwen- is dat winterjassen altijd op zijn als je ze écht nodig hebt. Ze komen in augustus binnen, en een paar weken later zijn de meest gangbare maten en toffe modellen wel op. En met het begin van het najaar in augustus, lijkt het wel twee keer zo hard te gaan. Dus een twee keer gewaarschuwd mens, telt voor vier. Toch?

De nieuwe collectie ELVINE van Baretta Jeans vind je nu online in de Baretta webshop. Alle modellen, in de mooiste kleuren. Nu bestellen is er straks warm bij zitten. Nu niet bestellen, is straks spijt hebben. Zo eenvoudig ligt het.

Schermafbeelding 2014-08-25 om 18.28.09

Advertenties