O’NEILL x PENDLETON LAUNCH EVENT

O’Neill? Bij Baretta? Yupz. Want zoals je weet houden we bij ons in de shop van mooie spullen. Ongeacht in welk segment mensen dat willen plaatsen. Jeans, heritage, fashion. Of sportswear. Maar O’Neill is een iconisch (en ubercool!) label, waar we niets minder dan massive respect voor hebben. En als de maker van onze eerste wetsuits en snowboard-jassen dan ook nog eens samen gaat werken met het ook al zo legendarische Pendleton. Tja.

En dus hosten wij met gepaste trots op donderdag 25 september de launch van deze speciale capsule collection. Onder het genot van wat drinks & bites laten we jou graag kennismaken met de revolutionaire waterdichte wolkwaliteit die beide merken hebben ontwikkeld. En verwerkt in achtereenvolgens een winterjas, een t-shirt, sweater, backpack, cap en een prachtig wollen overshirt. Natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Baretta Jeans. Althans, zolang de welbekende voorraad strekt.

Check de Facebook event-page voor meer info omtrent de launch. En hou de Baretta webshop in de gaten om onderstaande items op de kop te kunnen tikken als je niet in de buurt bent.

 

oneill_pendleton_3
oneill_pendleton_5
oneill_pendleton_6 oneill_pendleton_cap

oneill_pendleton_backpack

Advertenties