NAKED & FAMOUS DENIM ELEPHANT #4

Elke winter brengt het Canadese jeansmerk Naked & Famous Denim de zogenaamde ‘Elephant Denim‘. Inderdaad, een jeans die zo dik is, dat het makkelijk door kan gaan voor een olifantenhuid. Ofzo. En dit seizoen is het vlaggeschip uit de collectie een bizar toffe 22 ounce deep indigo denim, met een black weft. Die net als de voorgaande heavyweight edities verrassend soepel is als je ‘m eenmaal aan hebt.

Natuurlijk hebben jouw vrienden van Baretta de Naked & Famous Elephant #4 volop op voorraad. Zowel in de smalle SkinnyGuy, als in de WeirdGuy. Die dan weer wat meer ruimte op de bovenbenen heeft. Voor nog een tikkeltje draagcomfort… We vinden het supertof als je langskomt om dit stukje onvervalste denimporno te proberen, maar je mag natuurlijk ook online bestellen.

Let op: de link naar de webshop gaat naar de SkinnyGuy. Wil je liever de WeirdGuy van deze limited selvegde denim? Check dan even Naked & Famous Denim onder het kopje ‘jeans’. Twee pagina’s puur plezier voor de echte liefhebbers in de Baretta webshop.

 

naked-famous-denim-skinnyguy-elephant-4-2
naked-famous-denim-skinnyguy-elephant-4-3
naked-famous-denim-skinnyguy-elephant-4-4
naked-famous-denim-skinnyguy-elephant-4

Advertenties